Προστασία από Λεϊσμανίαση (Καλαζάρ)
Η υιοθεσία ενός σκύλου
Η θερμοπληξία στο σκύλο
Δάγκωμα φιδιού
Τι κάνω αν ο σκύλος ή η γάτα μου κάνει εμετό
Τι πρέπει να έχω μαζί μου για Πρώτες Βοήθειες στο σπίτι και στο αυτοκίνητο
Δηλητηριάσεις
Τι κάνω σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώου
Βρήκα στο δρόμο χτυπημένο ή αρρωστο ζώο
Τι είναι κακοποίηση;
Δικαιώματα και υποχρεώσεις μας σε σχέση με τα κατοικίδια
Κλαοκαιρινοί Κίνδυνοι
Μπορώ να κολυμπήσω με τον σκύλο μου;
Πρωτόκολλο Εύζωιας
Πασχαλινα OXI
Πασχα και βεγγαλικα,  κροτοφοβια
 

 Υιοθεσία Σκύλου

Ο Μπετόβεν είναι καθαρόαιμος ελληνικός ποιμενικός 8 μηνών περίπου. Πειθαρχημένος με στοιχεία φύλακα, εκπληκτικός. Θα γίνει μεγαλόσωμος.

Ο Μπίνγκο είναι ημίαιμο κυνηγόσκυλο εξαιρετικά υπάκουος και ήρεμος . Είναι 1,5 ετών εμβολιασμένος. Είναι σχετικά μικρόσωμος.

Ο Μπόλεκ είναι ένα πανέξυπνο ημιαμάκι 8 μηνών. Ζυγίζει μόλις 14 κιλά και δε θα μεγαλώσει άλλο . Είναι ιδανικός για διαμέρισμα. 

Ο Φιόγκος είναι ημίαιμο ποιμενικό 4 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους μεγαλώνοντας.

Ο Φρέντυ είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 10 μηνών περίπου . Κοινωνικός και παιχνιδιάρης . Εμβολιασμένος.

Η Κάντυ είναι κουταβάκι αλεπουδάκι 5 μηνών περίπου. Θα φτάσει μόνο τα 14 κιλά και είναι εμβολιασμένη . 

Η Κορδέλα είναι ημίαιμο ποιμενικό 4 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένη και θα γίνει μεσαίου μεγέθους μεγαλώνοντας.

Ο Λίο είναι ημίαιμο λυκοσκυλάκι 5 μηνών περίπου. Δυστυχώς ένα ατύχημα μας ανάγκασε να του κόψουμε το πόδι. Αυτό δεν τον εμποδίζει σε καμιά από τις δραστηριότητές του. Ο Λίο είναι ντροπαλός και δειλός και χρειάζεται κάποιον που θα τον αγαπήσει πραγματικά . Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Η Λούνα είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της κα θα γίνει μεσαίου μεγέθους. 

Η Ναόμι είναι ημίαιμο κοκόνι 1 έτους περίπου. Είναι καταπληκτική παρέα , μαθημένη στην τουαλέτα , ιδανική για διαμέρισμα. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη και ζυγίζει μόλις 12 κιλάκια.

Ο Σάμ είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του. Θα γίνει μεσαίου μεγέθους περίπου.

Η Μελένια είναι ένα υπέροχο πλάσμα με εβένινο τρίχωμα. Είναι περίπου 18 μηνών ημίαιμο βέλγικο λυκόσκυλο και είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη. Η Μελένια είναι καλός φύλακας.

Ο Μάιλο είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου, ημίαιμο μποξεράκι. Είναι εμβολιασμένος και δε θα ξεπεράσει τα 15 κιλάκια μεγαλώνοντας.

Ο Μπλάκυ είναι τόσο παιχνιδιάρης που θα σας τρελάνει!. Είναι 8 μηνών περίπου δε θα μεγαλώσει άλλο και ζυγίζει 15 κιλά. Εμβολιασμένος και υγιής.

Η Σούγκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της . Θα γίνει μεγαλόσωμη.

Η Νάγια είναι ημίαιμο λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο. Είναι 9 μηνών , στειρωμένη και εμβολιασμένη. Εξαιρετικός φύλακας. Ζυγίζει 28 κιλά.

Ο Όσκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του . Θα γίνει μεγαλόσωμος.

Η Οφηλία είναι ένα πλάσμα που θα σας καταπλήξει με την καλοσύνη του και τη χαρά του. Είναι περίπου 1 έτους στειρωμένη και εμβολιασμένη και ζυγίζει 23 κιλά. 

Ημίαιμο λαμπραντόρ ΜΑΡΛΕΥ 6 μηνών περίπου Υγιέστατος εμβολιασμένος και παιχνιδιάρης θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Ο Πίπης είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 8 μηνών περίπου. Μαθαίνει τα πάντα πολύ εύκολα και είναι υπάκουος . Εμβολιασμένος.

ΡΕΑ Ημίαιμο πιοιμενικό 2 ετών περίπου. Εξαιρετικό πλάσμα όλο αγάπη . Η Ρέα είναι 2 ετών και είναι στειρωμένη.

Η Ασπρούλα είναι ημίαιμο τσοπανόσκυλο 4 ετών περίπου. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα που ζει σε επικίνδυνο μέρος. Είναι 
στειρωμένη.

Η Μπέλλα είναι 2 ετών ημίαιμο american staffrdshire. Εξαιρετικό σκυλί για οικογένεια. Είναι στειρωμένη. 

Ο Μάξ είναι ημίαιμο ροντβάιλερ 3 ετών περίπου. Είναι πολύ καλός φύλακας και ζει και αυτός σε επικίνδυνο μέρος. 

Ο Μίκυ είναι ημίαιμο λυκόσκυλο από μάνα βέλγικη. Είναι 7 μηνών , υγιέστατος και δε θα ξεπεράσει τα 25 κιλά. 

Ο Φοίβος είναι ημίαιμο λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο. Είναι ένα πανέμορφο κουτάβι 4 μηνών περίπου , εμβολιασμένος και υγιέστατος . Ιδανικός για οικογένεια , δε θα ξεπεράσει τα 22 κιλά. 

Η Χλόη Η Χλόη είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 4 μηνών περίπου. Είναι κοινωνική ιδανική για οικογένεια και θα φτάσει τα 26 περίπου κιλά μεγαλώνοντας.

Ο Τόμπυ Ο Τόμπυ είναι ημίαιμο τσοπανόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι παιχνιδιάρης και θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Η Λιλίκα είναι 7 μηνών ημίαιμο λυκοσκυλάκι, παιχνιδιάρα και δίνει σημάδια καλού φύλακα. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.

ΟΛΙΒΕΡ Ο ντροπαλός της παρέας. Κουτάβι 6 μηνών περίπου ημίαιμο λαμπραντόρ .Υγιέστατος και ήρεμος θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

ΜΠΑΛΛΟΥ, Ημίαιαμο λυκάκι 10 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη και δε θα μεγαλώσει άλλο . Ζυγίζει 25 κιλά και είναι μεσαίου μεγέθους.

Ο Μάφιν Ο Μάφιν είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένος.

Ο Καραμέλος Ο Καραμέλος είναι ημίαιμο τσόου τσόουμε λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένος.

Την Σόνια την βρήκαμε Φθινόπωρο και σούρουπο Παρασκευής στο δάσος του Κουβαρά κακοποιημένη σε μεγάλο βαθμό..προφανώς από κάποιο άγριο ζώο...και με σπασμένο το μπροστινό δεξί ποδαράκι της...νοσηλεύτηκε αρκετό καιρό σε κλινική αποκατάστασης και σήμερα σας την παρουσιάζουμε υγιέστατη και πανέμορφη ..το ποδαράκι μπήκε στον γύψο αλλά έχει ατροφήσει λίγο προφανώς θα ήτανε πολύ καιρό σπασμένο ..έτσι η μικρή μας θα κουτσαίνει ελαφρώς..αλλά ας έχουμε και μια ατέλεια πάνω μας..να μην μας ματιάζουν!!!! η Σόνια είναι περίπου 2 χρονών, έχει κάτι από πιτμπουλακι, ειναι στειρωμένη , υγιεστάτη, εμβολιασμένη, φιλική με τους ανθρώπους σχεδόν βούτυρο..αλλά με τα άλλα ζωάκια είναι απρόβλεπτη, οπότε δεν θα ήθελα όποιος την διαλέξει να έχει άλλα ζωάκια...Η Σόνια έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ στην ζωούλα της αξίζει νομίζω να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να της βρούμε ένα σπίτι με αγάπη...θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Η Τόφφυ είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένη.

Η Κίρκη είναι ημίαιμοντόπερμαν 41 έτους περίπου. Είναι στειρωμένη εμβολιασμένη και ιδανική για οικογένεια. Εξαιρετικά φιλική με άλλα ζώα . 

Η ιστορία της Φατμέ καθόλου περίεργη πλέον με την καραμέλα της ''κρίσης''. Βρέθηκε στο δρόμο αδέσποτη, κάποιοι την λυπηθήκανε, την πήρανε, την βάλανε απ' ότι είπαν τουλάχιστον για υιοθεσία αλλά δεν την στειρώσανε, την αφήσανε να βγαίνει ελεύθερη έξω, έμεινε έγκυος, και μετά εφόσον δεν βρέθηκε σπίτι, ήταν τόσο βάρος που αποφασίσανε να την αφήσουν στο κτηνιατρείο για ευθανασία…..
Είναι καταπληκτικό σκυλί 3 ετών με εξαιρετικό χαρακτήρα. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Ο Τσάρλυ είναι αγγλικό σετερράκι 5 μηνών περίπου. Είναι η προσωποποίηση της χαράς και της αγάπης . Ιδανικός για παιδιά. Θα δοθεί εμβολιασμένος.

Ο Περικλής εγκαταλείφθηκε όταν τον βαρέθηκαν. Πρόκειται για ένα πολύ φιλικό σκύλο 2 ετών περίπου απόλυτα υγιής και πολύ τρυφερός. Ο Περικλής ψάχνει το παντοτινό του σπίτι. Είναι ημίαιμο λυκόσκυλο και θα δοθεί εμβολιασμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. 

Ο Ντάρκο τον βρέθηκε κοκκαλιασμένος και γεμάτος πληγές από δαγκώματα να κάθεται έξω από τα Jumbo της Βάρης-Κορωπίου.Τους έπαιρνε όλους από πίσω για να του δώσουν ένα κομμάτι ψωμί και λίγο χάδι, αλλά κανείς δεν γύριζε να τον κοιτάξει.. Θελήσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να υιοθετηθεί. Είναι περίπου 4,5 χρονών, στειρωμένος και εμβολιασμένος

MUPPET Άλλο ένα παρατημένο κυνηγόσκυλο. Γκεκάκι, αρσενικό, 3 χρονών, βρέθηκε ψιλοσκελετωμένο στην Εθνική Οδό Λαμίας. Πήγαινε άκρη 
άκρη και έψαχνε για φαγητό. Ο Muppet στειρώθηκε και οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές. Περιμένει να τον αγκαλιάσει ένας άνθρωπος  που θα τον πάρει στο σπίτι του και θα τον αγαπήσει για πάντα. Τηλ. επικοινωνίας 6973741700.

Η Ήρα είναι μια σκυλίτσα 5 χρονών που έχει περάσει αρκετά, καθώς κακοποιήθηκε από κάποιον που την έδενε με μπαλαντέζα γύρω από τον λαιμό και το έπνιγε στην μπανιέρα του . Ευτυχώς οι εξετάσεις της βγήκαν καθαρές, στειρώθηκε και εμβολιάστηκε .Είναι καταπληκτική στο σπίτι, παρόλο το μέγεθός της, καθώς όπου της πεις κάθεται και δεν λερώνει μέσα. Δένεται πολύ με τον άνθρωπο που την φροντίζει και αυτό σημαίνει πολλά. Δεν έχει πάρει ποτέ αγάπη, αλλά έχει πολύ να δώσει εκείνη. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και βασική προϋπόθεση να είναι μόνη της καθώς δεν τα πάει καλά ούτε με σκυλιά, ούτε με γατιά. Τηλ. επικοινωνίας 6973741700.

Ο Μάρκος είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας, υπάκουος, φιλικός και έχει περάσει πάρα πολλά. Είναι κοινωνικός, περίπου 4 χρόνων και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε χώρο φιλοξενίας. Αναζητούμε ένα σπιτάκι που θα μπορεί να ζήσει επιτέλους ευτυχισμένος. Θα δοθεί εμβολιασμένος και στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας. Τηλ. επικοινωνίας 6973741700

Νεδα Ημίαιμη κουταβίτσα 5 μηνών περίπου. Δείχνει σημάδια φύλακα και είναι πολύ συνεργάσιμη.

 
 

2016 © Copyright ΜΕΡΙΜΝΩ || Development AdTech