Προστασία από Λεϊσμανίαση (Καλαζάρ)
Η υιοθεσία ενός σκύλου
Η θερμοπληξία στο σκύλο
Δάγκωμα φιδιού
Τι κάνω αν ο σκύλος ή η γάτα μου κάνει εμετό
Τι πρέπει να έχω μαζί μου για Πρώτες Βοήθειες στο σπίτι και στο αυτοκίνητο
Δηλητηριάσεις
Τι κάνω σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώου
Βρήκα στο δρόμο χτυπημένο ή αρρωστο ζώο
Τι είναι κακοποίηση;
Δικαιώματα και υποχρεώσεις μας σε σχέση με τα κατοικίδια
Κλαοκαιρινοί Κίνδυνοι
Μπορώ να κολυμπήσω με τον σκύλο μου;
Πρωτόκολλο Εύζωιας
Πασχαλινα OXI
Πασχα και βεγγαλικα,  κροτοφοβια
 

 Υιοθεσία Σκύλου

Η Μπισκότ είναι μια ημίαιμη πιτμπουλίτσα 1,5 έτους περίπου. Είναι φιλική γνωρίζει από τουαλέτα και μπορεί άνετα να ζήσει σε διαμέρισμα αρκεί να βγαίνει βόλτες . Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Η Μελένια είναι ένα υπέροχο πλάσμα με εβένινο τρίχωμα. Είναι περίπου 18 μηνών ημίαιμο βέλγικο λυκόσκυλο και είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη. Η Μελένια είναι καλός φύλακας.

H Adele είναι κουταβάκι 1 μήνα και δε θα ξεπεράσει τα 20 κιλά μεγαλώνοντας. Έχει κάνει αποπαρασίτωση και σύντομα θα γίνει και το πρώτο εμβόλιο. 

H Alma είναι κουταβάκι 1 μήνα και δε θα ξεπεράσει τα 20 κιλά μεγαλώνοντας. Έχει κάνει αποπαρασίτωση και σύντομα θα γίνει και το πρώτο εμβόλιο.

Η Μπαλλού είναι κουταβάκι 1 μήνα και δε θα ξεπεράσει τα 20 κιλά μεγαλώνοντας. Έχει κάνει αποπαρασίτωση και σύντομα θα γίνει και το πρώτο εμβόλιο.

Η Μπιζού είναι κουταβάκι 1 μήνα και δε θα ξεπεράσει τα 20 κιλά μεγαλώνοντας. Έχει κάνει αποπαρασίτωση και σύντομα θα γίνει και το πρώτο εμβόλιο.

Η Κάντυ είναι κουταβάκι 1 μήνα και δε θα ξεπεράσει τα 20 κιλά μεγαλώνοντας. Έχει κάνει αποπαρασίτωση και σύντομα θα γίνει και το πρώτο εμβόλιο.

Ο Νιούτον είναι κουταβάκι 1 μήνα και δε θα ξεπεράσει τα 20 κιλά μεγαλώνοντας. Έχει κάνει αποπαρασίτωση και σύντομα θα γίνει και το πρώτο εμβόλιο.

Ο Θαλής είναι κουταβάκι 1 μήνα και δε θα ξεπεράσει τα 20 κιλά μεγαλώνοντας. Έχει κάνει αποπαρασίτωση και σύντομα θα γίνει και το πρώτο εμβόλιο.

Ημίαιμο ποιμενικό κουτάβι 7 μηνών περίπου. Εξαιρετικά ήρεμου χαρακτήρα , εμβολιασμένος. ΕΚΤΩΡ

Ο Μάιλο είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου, ημίαιμο μποξεράκι. Είναι εμβολιασμένος και δε θα ξεπεράσει τα 15 κιλάκια μεγαλώνοντας.

Η Μπέλλα είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου, ημίαιμο μποξεράκι. Είναι εμβολιασμένος και δε θα ξεπεράσει τα 15 κιλάκια μεγαλώνοντας.

Η Ντόλυ είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου, ημίαιμο μποξεράκι. Είναι εμβολιασμένος και δε θα ξεπεράσει τα 15 κιλάκια μεγαλώνοντας.

Ο Μπλάκυ είναι τόσο παιχνιδιάρης που θα σας τρελάνει!. Είναι 8 μηνών περίπου δε θα μεγαλώσει άλλο και ζυγίζει 15 κιλά. Εμβολιασμένος και υγιής.

Η Σούγκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της . Θα γίνει μεγαλόσωμη.

Η Νάγια είναι ημίαιμο λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο. Είναι 9 μηνών , στειρωμένη και εμβολιασμένη. Εξαιρετικός φύλακας. Ζυγίζει 28 κιλά.

Ο Όσκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του . Θα γίνει μεγαλόσωμος.

ΖΟΥΖΟΥ
Ημίαιμο ποιμενικό κουτάβι 3 μηνών περίπου. Εξαιρετικά ήρεμου χαρακτήρα , έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του, υγιέστατη.

Η Οφηλία είναι ένα πλάσμα που θα σας καταπλήξει με την καλοσύνη του και τη χαρά του. Είναι περίπου 1 έτους στειρωμένη και εμβολιασμένη και ζυγίζει 23 κιλά. 

Ημίαιμο λαμπραντόρ ΜΑΡΛΕΥ 6 μηνών περίπου Υγιέστατος εμβολιασμένος και παιχνιδιάρης θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Ο Πίπης είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 8 μηνών περίπου. Μαθαίνει τα πάντα πολύ εύκολα και είναι υπάκουος . Εμβολιασμένος.

Την ονομάσαμε έτσι επειδή είναι πολύ χαδιάρα . Η Χάιντι είναι ένα ήρεμο πλάσμα 1 έτους περίπου , μεσαίου μεγέθους εμβολιασμένη και στειρωμένη. Ιδανική για παιδιά.

ΡΕΑ Ημίαιμο πιοιμενικό 2 ετών περίπου. Εξαιρετικό πλάσμα όλο αγάπη . Η Ρέα είναι 2 ετών και είναι στειρωμένη.

Η Ασπρούλα είναι ημίαιμο τσοπανόσκυλο 4 ετών περίπου. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα που ζει σε επικίνδυνο μέρος. Είναι 
στειρωμένη.

Η Μπέλλα είναι 2 ετών ημίαιμο american staffrdshire. Εξαιρετικό σκυλί για οικογένεια. Είναι στειρωμένη. 

Ο Μάξ είναι ημίαιμο ροντβάιλερ 3 ετών περίπου. Είναι πολύ καλός φύλακας και ζει και αυτός σε επικίνδυνο μέρος. 

Ο Μίκυ είναι ημίαιμο λυκόσκυλο από μάνα βέλγικη. Είναι 7 μηνών , υγιέστατος και δε θα ξεπεράσει τα 25 κιλά. 

Ο Φοίβος είναι ημίαιμο λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο. Είναι ένα πανέμορφο κουτάβι 4 μηνών περίπου , εμβολιασμένος και υγιέστατος . Ιδανικός για οικογένεια , δε θα ξεπεράσει τα 22 κιλά. 

Η Χλόη Η Χλόη είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 4 μηνών περίπου. Είναι κοινωνική ιδανική για οικογένεια και θα φτάσει τα 26 περίπου κιλά μεγαλώνοντας.

Ο Τόμπυ Ο Τόμπυ είναι ημίαιμο τσοπανόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι παιχνιδιάρης και θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Η Λιλίκα είναι 7 μηνών ημίαιμο λυκοσκυλάκι, παιχνιδιάρα και δίνει σημάδια καλού φύλακα. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.

ΟΛΙΒΕΡ Ο ντροπαλός της παρέας. Κουτάβι 6 μηνών περίπου ημίαιμο λαμπραντόρ .Υγιέστατος και ήρεμος θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Έλλη 5,5 περίπου μηνών ημίαιμο λυκάκι mini size μεσαιου μεγέθους, δεν θα ξεπεράσει τα 20 κιλάκια.. Κατάλληλη και για διαμέρισμα!!!

ΜΠΑΛΛΟΥ, Ημίαιαμο λυκάκι 10 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη και δε θα μεγαλώσει άλλο . Ζυγίζει 25 κιλά και είναι μεσαίου μεγέθους.

Φροιξος 4,5 περίπου μηνών ημίαιμο λυκάκι mini size μεσαιου μεγέθους, δεν θα ξεπεράσει τα 20 κιλάκια.. Κατάλληλος και για διαμέρισμα!!!

Ο Μάφιν Ο Μάφιν είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένος.

Ο Καραμέλος Ο Καραμέλος είναι ημίαιμο τσόου τσόουμε λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένος.

Στον Θησέα δεν θα βρείτε τον φύλακα που ψάχνετε...όχι !!! θα βρείτε την παρεούλα σας, το συντροφάκι σας,ένα ζωάκι για το σπίτι,είναι μόλις 8 μηνών ημίαιμο τσοπανάκι,17 κιλάκια και δυστυχώς έχει περάσει πολλά και δύσκολα... αυτό έχει αποτυπωθεί στο γεμάτο φόβο βλέμμα του, στην επιφυλακτικότητα των κινήσεων του στη δίψα του να σε πλησιάσει για ενα χάδι αλλά και στην διστακτικότητα του συνάμα..είναι υγιέστατος εμβολιασμένος , στειρωμένος και θα δοθεί μόνο σαν ισότιμο μέλος οικογένειας!!! και εντός Αττικής 

Την Σόνια την βρήκαμε Φθινόπωρο και σούρουπο Παρασκευής στο δάσος του Κουβαρά κακοποιημένη σε μεγάλο βαθμό..προφανώς από κάποιο άγριο ζώο...και με σπασμένο το μπροστινό δεξί ποδαράκι της...νοσηλεύτηκε αρκετό καιρό σε κλινική αποκατάστασης και σήμερα σας την παρουσιάζουμε υγιέστατη και πανέμορφη ..το ποδαράκι μπήκε στον γύψο αλλά έχει ατροφήσει λίγο προφανώς θα ήτανε πολύ καιρό σπασμένο ..έτσι η μικρή μας θα κουτσαίνει ελαφρώς..αλλά ας έχουμε και μια ατέλεια πάνω μας..να μην μας ματιάζουν!!!! η Σόνια είναι περίπου 2 χρονών, έχει κάτι από πιτμπουλακι, ειναι στειρωμένη , υγιεστάτη, εμβολιασμένη, φιλική με τους ανθρώπους σχεδόν βούτυρο..αλλά με τα άλλα ζωάκια είναι απρόβλεπτη, οπότε δεν θα ήθελα όποιος την διαλέξει να έχει άλλα ζωάκια...Η Σόνια έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ στην ζωούλα της αξίζει νομίζω να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να της βρούμε ένα σπίτι με αγάπη...θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Κλάρα!! ημίαιμη τσοπανούλα 2 περίπου ετών, υγιέστατη, στειρωμένη και εμβολιασμένη λαχταρά μια οικογένεια να την αγαπήσει..ποτέ πια να μην την εγκαταλείψει..χάδια, ζεστασιά, ανθρώπινη επαφή...Δέν ζητά πολλά και δίνει τόσα!!! 

Η Τόφφυ είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένη.

Η Μυρτώ είναι μια κουκλίτσα σχεδόν 8 μηνών , υγιέστατη, εμβολιασμένη και στειρωμένη.. ... είναι ένα πολύ εύθυμο κοριτσάκι 18 κιλών, ανθρωποκεντρική , φιλική με όλους, δεν θα μεγαλώσει και πάρα πολύ...γύρω στα 25 κιλάκια υπολογίζουμε, είναι υπάκουη αλλά και παιχνιδιάρα .

Ο Ηρακλής είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας... ένα πανέμορφο πλάσμα 10 περίπου μηνών, υγιέστατο, εμβολιασμένο και στειρωμένο, σηκώνεται όρθιος και μέσα απ' το προστατευτικό σύρμα του κλουβιού του σου δίνει χεράκι ζητώντας έναν άνθρωπο να ζήσει μαζί του για πάντα!!

Η Φαίδρα είναι σχεδόν καθαρόαιμη μποξερινα, ενός περίπου έτους, πολύ φιλική και συνεργάσιμη, με τρόπους που φανερώνουν πως ναι ζούσε σε σπίτι, κοντά σε ανθρώπους... 

Ralph 12...13 μηνών περίπου !!! τσοπανακος, ζούσε μια αναπνοή από την Λ. Λαυρίου,πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και με άλλα ζωάκια, παρεουλα του στη μοναξιά της αδέσποτης ζωής του μια γατούλα, βρίσκεται πλέον σε πανσιόν φιλοξενίας.

Η Κίρκη είναι ημίαιμοντόπερμαν 41 έτους περίπου. Είναι στειρωμένη εμβολιασμένη και ιδανική για οικογένεια. Εξαιρετικά φιλική με άλλα ζώα . 

Η ιστορία της Φατμέ καθόλου περίεργη πλέον με την καραμέλα της ''κρίσης''. Βρέθηκε στο δρόμο αδέσποτη, κάποιοι την λυπηθήκανε, την πήρανε, την βάλανε απ' ότι είπαν τουλάχιστον για υιοθεσία αλλά δεν την στειρώσανε, την αφήσανε να βγαίνει ελεύθερη έξω, έμεινε έγκυος, και μετά εφόσον δεν βρέθηκε σπίτι, ήταν τόσο βάρος που αποφασίσανε να την αφήσουν στο κτηνιατρείο για ευθανασία…..
Είναι καταπληκτικό σκυλί 3 ετών με εξαιρετικό χαρακτήρα. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Η Σίσυ είναι ένα ευγενές πλάσμα όλο νάζι. Βρέθηκε κοκαλιασμένη και τρομοκρατημένη στη βιομηχανική ζώνη του Μαρκοπούλου. Μας πήρε καιρό να την κάνουμε να μας πλησιάσει . Όποιος τη γνωρίσει τώρα δε μπορεί να πιστέψει τη κυριολεκτική μεταμόρφωσή της. Ιδανική παρέα για οικογένεια. Η Σίσσυ είναι 1 έτους περίπου, είναι στειρωμένη και έχει ακολουθήσει επιτυχώς θεραπεία milteforan καθώς είχε βρεθεί θετική στη λεϊσμανίαση. Είναι περίπου 20 κιλά και δε θα μεγαλώσει άλλο.

Ο Τσάρλυ είναι αγγλικό σετερράκι 5 μηνών περίπου. Είναι η προσωποποίηση της χαράς και της αγάπης . Ιδανικός για παιδιά. Θα δοθεί εμβολιασμένος.

Ο Περικλής εγκαταλείφθηκε όταν τον βαρέθηκαν. Πρόκειται για ένα πολύ φιλικό σκύλο 2 ετών περίπου απόλυτα υγιής και πολύ τρυφερός. Ο Περικλής ψάχνει το παντοτινό του σπίτι. Είναι ημίαιμο λυκόσκυλο και θα δοθεί εμβολιασμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. 

Ο Ντάρκο τον βρέθηκε κοκκαλιασμένος και γεμάτος πληγές από δαγκώματα να κάθεται έξω από τα Jumbo της Βάρης-Κορωπίου.Τους έπαιρνε όλους από πίσω για να του δώσουν ένα κομμάτι ψωμί και λίγο χάδι, αλλά κανείς δεν γύριζε να τον κοιτάξει.. Θελήσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να υιοθετηθεί. Είναι περίπου 4,5 χρονών, στειρωμένος και εμβολιασμένος

MUPPET Άλλο ένα παρατημένο κυνηγόσκυλο. Γκεκάκι, αρσενικό, 3 χρονών, βρέθηκε ψιλοσκελετωμένο στην Εθνική Οδό Λαμίας. Πήγαινε άκρη 
άκρη και έψαχνε για φαγητό. Ο Muppet στειρώθηκε και οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές. Περιμένει να τον αγκαλιάσει ένας άνθρωπος  που θα τον πάρει στο σπίτι του και θα τον αγαπήσει για πάντα. Τηλ. επικοινωνίας 6973741700.

Η Ήρα είναι μια σκυλίτσα 5 χρονών που έχει περάσει αρκετά, καθώς κακοποιήθηκε από κάποιον που την έδενε με μπαλαντέζα γύρω από τον λαιμό και το έπνιγε στην μπανιέρα του . Ευτυχώς οι εξετάσεις της βγήκαν καθαρές, στειρώθηκε και εμβολιάστηκε .Είναι καταπληκτική στο σπίτι, παρόλο το μέγεθός της, καθώς όπου της πεις κάθεται και δεν λερώνει μέσα. Δένεται πολύ με τον άνθρωπο που την φροντίζει και αυτό σημαίνει πολλά. Δεν έχει πάρει ποτέ αγάπη, αλλά έχει πολύ να δώσει εκείνη. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και βασική προϋπόθεση να είναι μόνη της καθώς δεν τα πάει καλά ούτε με σκυλιά, ούτε με γατιά. Τηλ. επικοινωνίας 6973741700.

Ο Μάρκος είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας, υπάκουος, φιλικός και έχει περάσει πάρα πολλά. Είναι κοινωνικός, περίπου 4 χρόνων και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε χώρο φιλοξενίας. Αναζητούμε ένα σπιτάκι που θα μπορεί να ζήσει επιτέλους ευτυχισμένος. Θα δοθεί εμβολιασμένος και στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας. Τηλ. επικοινωνίας 6973741700

Νεδα Ημίαιμη κουταβίτσα 5 μηνών περίπου. Δείχνει σημάδια φύλακα και είναι πολύ συνεργάσιμη.

 
 

2016 © Copyright ΜΕΡΙΜΝΩ || Development AdTech