Προστασία από Λεϊσμανίαση (Καλαζάρ)
Η υιοθεσία ενός σκύλου
Η θερμοπληξία στο σκύλο
Δάγκωμα φιδιού
Τι κάνω αν ο σκύλος ή η γάτα μου κάνει εμετό
Τι πρέπει να έχω μαζί μου για Πρώτες Βοήθειες στο σπίτι και στο αυτοκίνητο
Δηλητηριάσεις
Τι κάνω σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώου
Βρήκα στο δρόμο χτυπημένο ή αρρωστο ζώο
Τι είναι κακοποίηση;
Δικαιώματα και υποχρεώσεις μας σε σχέση με τα κατοικίδια
Κλαοκαιρινοί Κίνδυνοι
Μπορώ να κολυμπήσω με τον σκύλο μου;
Πρωτόκολλο Εύζωιας
Πασχαλινα OXI
Πασχα και βεγγαλικα,  κροτοφοβια
 

 Υιοθεσία Σκύλου

Ο Μπέντζυ είναι ημίαιμο ποιμενικό 4 μηνών περίπου. Ολοκληρώνει σε λίγο τα εμβόλιά του . Θα γίνει μεγαλόσωμος

Η Μπέτυ είναι μεγάλος Δανός 1,5 έτους περίπου. Εμβολιασμένη και στειρωμένη . Μεγάλου μεγέθους

Η Μπιζού είναι ημίαιμο λυκάκι 2,5 μηνών. Εχει κάνει τα πρώτα της εμβόλια . Θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο Μπρούνο είναι ημίαιμο λυκάκι 2,5 μηνών. Εχει κάνει τα πρώτα του εμβόλια . Θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο ΝΤΕΞΤΕΡ είναι ημίαιμο λυκάκι 2,5 μηνών. Εχει κάνει τα πρώτα του εμβόλια . Θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Η Ροζάννα είναι λευκός ημίαιμος λύκος 1,5 έτους περίπου. Στειρωμένη και εμβολιασμένη μεσαίου μεγέθους.

Η Ρωξάνη είναι ημίαιμο ποιμενικό 7 μηνών περίπου . Είναι εμβολιασμένη και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Η Σέλμπυ είναι ημίαιμο ποιμενικό 4 μηνών περίπου. Ολοκληρώνει σε λίγο τα εμβόλιά της . Θα γίνει μεγαλόσωμη.

Η Σελίν είναι ημίαιμο ποιμενικό 3 μηνών περίπου. Ολοκληρώνει σε λίγο τα εμβόλιά της . Θα γίνει μεγαλόσωμη.

Η Τέρψη είναι ημίαμο βέλγικο 3 μηνών . Είναι εμβολιασμένη και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο Αλεξέι είναι ημίαιμος λύκος 7 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένο ς και θα γίνει μεγαλόσωμος.

Ο Κούπερ είναι ο ιδανικός φύλακας. Είναι μεσαίου μεγέθους ημίαιμο πιτ μπουλ 1,5 έτους περίπου εμβολιασμένος και στειρωμένος. 

Ο Ντίζελ είναι ένα υπέροχο σκυλί κοντοτριχο chesapeake bay retriever με καλό χαρακτήρα 1,5 έτους περίπου. Είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος . Δεν τα παέι καλά με άλλα σκυλιά.

Η Ντορέτα είναι ημίαιμος λύκος 7 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένη και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Η Ντόρα είναι ελληνικός ιχνηλάτης 1,5 έτους περίπου. Πρόκειται για ένα δειλό ζώο και μάλλον γι αυτό εγκαταλείφθηκε από κυνηγό. Είναι απόλυτα ηγιής εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Η Έλλη μας είναι ημίαιμο πρέσα κανάριο 7 μηνών περίπου. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμ α με υπέροχα χρώματα στο τρίχωμά της . Είναι εμβολιασμένη.

Η Φρου Φρου είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα 8 μηνών μόνο 20 κιλάκια. Ιδανική για παιδιά καθώς τρελαίνεται για παιχνίδια. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Ο Λάκυ στάθηκε άτυχος . Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε δε ζει πια. Ο Λάκυ ζει πια μαζί μας . Είναι ημίαιμος λαμπραντοράκος 9 ετών περίπου, με άριστες πρόσφατες εξετάσεις αίματος, εμβολιασμένος, και στειρωμένος. Είναι ιδανικός για οικογένεια . Ζυγίζει 30 κιλά. 

Η Λιλίκα μας είναι ημίαιμο λυκάκι 18 μηνών περίπου. Ζυγίζει 25 κιλά και είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη. Δεν κάνει με θηλυκά σκυλιά και γάτες. Είναι πολύ κοινωνική με τους ανθρώπους αλλά και πολύ καλός φύλακας.

Η Λούσυ είναι ημίαιμο ποιμενικό 3 μηνών περίπου. Έχει κάνει τα 2 πρώτα της εμβόλια. Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμ α, ιδανική για οικογένεια .

Ο Μέρφυ είναι ημιαιμάκι 8 μηνών περιπου. Είναι μεσαίου μεγέθους πολύ τρυφερός και παιχνιδιάρης. Εμβολιασμένος.

Η Πιπίτσα στάθηκε άτυχη . Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε δε ζει πια. Η Πιπίτσα ζει πια μαζί μας . Είναι ημίαιμο γκριφόν 9 ετών περίπου, με άριστες πρόσφατες εξετάσεις αίματος, εμβολιασμένη και στειρωμένη . Είναι ιδανική για οικογένεια . Ζυγίζει 25 κιλά. 

Ο Ράστυ είναι ημίαιμο μπιγκλ 8 μηνών . Είναι παιχνιδιάρης και πολύ κοινωνικός. Είναι εμβολιασμένος . Θα φτάσει τα 25 κιλά.

Η Σίμπα μας είναι 12 ετών απόλυτα φιλική κι έχει ανάγκη ένα σπίτι . Είναι απόλυτα υγιής με πρόσφατες εξετάσεις αίματος και είναι εμβολιασμένη. Είναι πολύ ήρεμη , ιδανική συντροφιά για κάποιον που θέλει ένα ήρεμο ζώο. 

Η Πάτυ είναι ημίαμο γκριφονάκι 8 μηνών περίπου. Ζυγίζει 8 κιλά . Είναι χαρούμενη και παιχνιδιάρα ιδανική για οικογένεια με παιδιά. Εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Ο Σνούπυ στάθηκε άτυχος . Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε δε ζει πια. Ο Σνούπυ ζει πια μαζί μας . Είναι ημίαιμο γκριφόν 9 ετών περίπου, με άριστες πρόσφατες εξετάσεις αίματος, εμβολιασμένος, και στειρωμένος. Είναι ιδανικός για οικογένεια . Ζυγίζει 25 κιλά. 

Ο Μπετόβεν είναι καθαρόαιμος ελληνικός ποιμενικός 12 μηνών περίπου. Πειθαρχημένος με στοιχεία φύλακα, εκπληκτικός. Θα γίνει μεγαλόσωμος.

Η Ντόλυ είναι βίζλα που εγκαταλέιφθηκε από κυνηγό επειδή είναι κροτοφοβική. Είναι 4 ετών πολύ υπάκουη καλου χαρακτήρα . Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Ο Φιόγκος είναι ημίαιμο ποιμενικό 9 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεγάλου μεγέθους μεγαλώνοντας.

Η Μάγκυ είναι ημίαιμο ποιμενικό 9 μηνών περίπου. Είναι ήρεμος χαρακτήρας και αγαπά τα παιχνίδια και τα χάδια. Εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Ο Πουά είναι ιημίαιμος Δαλματίας 1 έτους περίπου. Είναι ιδιαίτερ ακινητικός και παιχνιδιάρης γι αυτό και χρειάζεται καθημερινή άσκηση. Είναι εμβολιασμένος.

Η Γκρέτα είναι ημίαιμο γκριφόν 1,5 έτους περίπου. Ζυγίζει 12 κιλά και είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Ο Κέβιν είναι ένα γλυκύτατο κουτάβι ημίαιμο λαμπραντόρ 10 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο Λόλεκ είναι ένα μικρόσωμο ημιαιμάκι 8 μηνών περίπου. Ζυγίζει μόνο 14 κιλάκια και δε θα μεγαλώσει άλλο. Εμβολιασμένος.

Η Μοκα είναι ημίαιμο τσοπανοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλια του . Θα γίνει μεγαλόσωμη

Ο Φρέντυ είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 10 μηνών περίπου . Κοινωνικός και παιχνιδιάρης . Εμβολιασμένος.

Ο Λίο είναι ημίαιμο ποιμενικό 10 μηνών περίπου. Δυστυχώς ένα ατύχημα μας ανάγκασε να του κόψουμε το πόδι. Αυτό δεν τον εμποδίζει σε καμιά από τις δραστηριότητές του. Ο Λίο είναι ντροπαλός και δειλός και χρειάζεται κάποιον που θα τον αγαπήσει πραγματικά . Τα πάει περίφημα με τις γάτες .Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο Μάιλο είναι 12 μηνών περίπου, ημίαιμο πόιντερ. Είναι εμβολιασμένος , στειρωμένος και ζυγίζει 15 κιλάκια.

Ο Μπλάκυ είναι τόσο παιχνιδιάρης που θα σας τρελάνει!. Είναι 16 μηνών περίπου δε θα μεγαλώσει άλλο και ζυγίζει 15 κιλά. Εμβολιασμένος, στειρωμένος και υγιής

Η Σούγκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 12 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Ο Όσκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 16 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και είναι μεσαίου μεγέθους .

Ο Πίπης είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 14 μηνών περίπου. Μαθαίνει τα πάντα πολύ εύκολα και είναι υπάκουος . Εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Ο Φοίβος είναι ημίαιμο γκριφόν με κυνηγόσκυλο. Είναι ένα πανέμορφο ζώο 12 μηνών περίπου εμβολιασμένος, στειρωμένος και υγιέστατος . Ιδανικός για οικογένεια , 15 κιλά.

ΟΛΙΒΕΡ Ο ντροπαλός της παρέας. Κουτάβι 6 μηνών περίπου ημίαιμο λαμπραντόρ .Υγιέστατος και ήρεμος θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Ο Καραμέλος είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 16 μηνών περίπου. Είναι ήρεμος και συνεργάσιμος , του αρέσουν τα παιχνίδια αλλά δεν είναι και πολύ δραστήριος. Ζυγίζει 25 κιλά . Εμβολιασμένος και στειρωμένος.

Η Τόφφυ είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 16 μηνών περίπου. Είναι ήρεμη και δεν είναι πολύ δραστήρια. Ζυγίζει 25 κιλά . Εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Ο Περικλής εγκαταλείφθηκε όταν τον βαρέθηκαν. Πρόκειται για ένα πολύ φιλικό σκύλο 3 ετών περίπου απόλυτα υγιής και πολύ τρυφερός. Ο Περικλής ψάχνει το παντοτινό του σπίτι. Είναι ημίαιμο λυκόσκυλο και είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος . 

Νεδα Ημίαιμη λυκοσκυλίτσα 12 μηνών περίπου. Δείχνει σημάδια φύλακα και είναι πολύ συνεργάσιμη.

 
 

2016 © Copyright ΜΕΡΙΜΝΩ || Development AdTech