Προστασία από Λεϊσμανίαση (Καλαζάρ)
Η υιοθεσία ενός σκύλου
Η θερμοπληξία στο σκύλο
Δάγκωμα φιδιού
Τι κάνω αν ο σκύλος ή η γάτα μου κάνει εμετό
Τι πρέπει να έχω μαζί μου για Πρώτες Βοήθειες στο σπίτι και στο αυτοκίνητο
Δηλητηριάσεις
Τι κάνω σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώου
Βρήκα στο δρόμο χτυπημένο ή αρρωστο ζώο
Τι είναι κακοποίηση;
Δικαιώματα και υποχρεώσεις μας σε σχέση με τα κατοικίδια
Κλαοκαιρινοί Κίνδυνοι
Μπορώ να κολυμπήσω με τον σκύλο μου;
Πρωτόκολλο Εύζωιας
Πασχαλινα OXI
Πασχα και βεγγαλικα,  κροτοφοβια
 

 Υιοθεσία Σκύλου

Ο Μπετόβεν είναι καθαρόαιμος ελληνικός ποιμενικός 8 μηνών περίπου. Πειθαρχημένος με στοιχεία φύλακα, εκπληκτικός. Θα γίνει μεγαλόσωμος.

Η Κλάρα είναι ημίαιμο πόιντερ 7 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένη και θα δοθεί στειρωμένη . Ζυγίζει 14 κιλά και δε θα μεγαλώσει άλλο. 

Ο Κέβιν είναι ένα γλυκύτατο κουτάβι ημίαιμο λαμπραντόρ 5 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο Λόλεκ είναι ένα μικρόσωμο ημιαιμάκι 8 μηνών περίπου. Ζυγίζει μόνο 14 κιλάκια και δε θα μεγαλώσει άλλο. Εμβολιασμένος.

Η Μοκα είναι ημίαιμο τσοπανοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλια του . Θα γίνει μεγαλόσωμη

Ο Μπέρυ είναι ημίαιμο τσοπανοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλια του . Θα γίνει μεγαλόσωμος.

Ο Μπλού είναι ημίαμο λυκάκι 4 μηνών περίπου με καταγάλανα ματάκια και απίθανο χαρακτήρα. Είναι εμβολιασμένος.

Η Έμμα είναι ημίαιμο τσοπανοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλια της και είναι μια κούκλα ζωγραφιστή καθώς το ένα ματάκι της είναι γαλάζιο και το άλλο καφέ!

ΦΕΛΙΞ Είναι πόιντερ 8 μηνών εμβολιασμένος με εξαιρετικό χαρακτήρα και πανέμορφα χαρακτηριστικά.

Ο Harley είναι ημίαμο λυκοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Είναι παιχνιδιάρης και θα γίνει μεσαίου μεγέθους . Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του.

Ο Jack είναι ημίαμο λυκοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Είναι παιχνιδιάρης και θα γίνει μεσαίου μεγέθους . Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του.

Ο Lucky είναι ημίαμο λυκοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Είναι παιχνιδιάρης και θα γίνει μεσαίου μεγέθους . Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του.

Ο Ορφέας είναι ημίαιμο τσοπανοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλια του . Θα γίνει μεγαλόσωμος.

Η Πέννυ είναι ημίαμο λυκοσκυλάκι 3 μηνών περίπου. Είναι παιχνιδιάρα και θα γίνει μεσαίου μεγέθους . Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της.

Ο Sado είναι ημάιμο πόιντερ 5 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο Shadow είναι ένα γλυκύτατο κουτάβι ημίαιμο λαμπραντόρ 5 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Ο Μπίνγκο είναι ημίαιμο κυνηγόσκυλο εξαιρετικά υπάκουος και ήρεμος . Είναι 1,5 ετών εμβολιασμένος. Είναι σχετικά μικρόσωμος.

Ο Μπόλεκ είναι ένα πανέξυπνο ημιαμάκι 8 μηνών. Ζυγίζει μόλις 14 κιλά και δε θα μεγαλώσει άλλο . Είναι ιδανικός για διαμέρισμα. 

Ο Φιόγκος είναι ημίαιμο ποιμενικό 4 μηνών περίπου. Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους μεγαλώνοντας.

Ο Φρέντυ είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 10 μηνών περίπου . Κοινωνικός και παιχνιδιάρης . Εμβολιασμένος.

Ο Λίο είναι ημίαιμο λυκοσκυλάκι 5 μηνών περίπου. Δυστυχώς ένα ατύχημα μας ανάγκασε να του κόψουμε το πόδι. Αυτό δεν τον εμποδίζει σε καμιά από τις δραστηριότητές του. Ο Λίο είναι ντροπαλός και δειλός και χρειάζεται κάποιον που θα τον αγαπήσει πραγματικά . Είναι εμβολιασμένος και θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

Η Λούνα είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της κα θα γίνει μεσαίου μεγέθους. 

Η Ναόμι είναι ημίαιμο κοκόνι 1 έτους περίπου. Είναι καταπληκτική παρέα , μαθημένη στην τουαλέτα , ιδανική για διαμέρισμα. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη και ζυγίζει μόλις 12 κιλάκια.

Η Μελένια είναι ένα υπέροχο πλάσμα με εβένινο τρίχωμα. Είναι περίπου 18 μηνών ημίαιμο βέλγικο λυκόσκυλο και είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη. Η Μελένια είναι καλός φύλακας.

Ο Μάιλο είναι κουταβάκι 3 μηνών περίπου, ημίαιμο μποξεράκι. Είναι εμβολιασμένος και δε θα ξεπεράσει τα 15 κιλάκια μεγαλώνοντας.

Ο Μπλάκυ είναι τόσο παιχνιδιάρης που θα σας τρελάνει!. Είναι 8 μηνών περίπου δε θα μεγαλώσει άλλο και ζυγίζει 15 κιλά. Εμβολιασμένος και υγιής.

Η Σούγκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά της . Θα γίνει μεγαλόσωμη.

Η Νάγια είναι ημίαιμο λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο. Είναι 9 μηνών , στειρωμένη και εμβολιασμένη. Εξαιρετικός φύλακας. Ζυγίζει 28 κιλά.

Ο Όσκαρ είναι ημίαιμο λυκάκι 3 μηνών περίπου. Έχει ξεκινήσει τα εμβόλιά του . Θα γίνει μεγαλόσωμος.

Η Οφηλία είναι ένα πλάσμα που θα σας καταπλήξει με την καλοσύνη του και τη χαρά του. Είναι περίπου 1 έτους στειρωμένη και εμβολιασμένη και ζυγίζει 23 κιλά. 

Ημίαιμο λαμπραντόρ ΜΑΡΛΕΥ 6 μηνών περίπου Υγιέστατος εμβολιασμένος και παιχνιδιάρης θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Ο Πίπης είναι ημίαιμο λυκόσκυλο 8 μηνών περίπου. Μαθαίνει τα πάντα πολύ εύκολα και είναι υπάκουος . Εμβολιασμένος.

ΡΕΑ Ημίαιμο πιοιμενικό 2 ετών περίπου. Εξαιρετικό πλάσμα όλο αγάπη . Η Ρέα είναι 2 ετών και είναι στειρωμένη.

Η Ασπρούλα είναι ημίαιμο τσοπανόσκυλο 4 ετών περίπου. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα που ζει σε επικίνδυνο μέρος. Είναι 
στειρωμένη.

Η Μπέλλα είναι 2 ετών ημίαιμο american staffrdshire. Εξαιρετικό σκυλί για οικογένεια. Είναι στειρωμένη. 

Ο Μάξ είναι ημίαιμο ροντβάιλερ 3 ετών περίπου. Είναι πολύ καλός φύλακας και ζει και αυτός σε επικίνδυνο μέρος. 

Ο Φοίβος είναι ημίαιμο λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο. Είναι ένα πανέμορφο κουτάβι 4 μηνών περίπου , εμβολιασμένος και υγιέστατος . Ιδανικός για οικογένεια , δε θα ξεπεράσει τα 22 κιλά. 

ΟΛΙΒΕΡ Ο ντροπαλός της παρέας. Κουτάβι 6 μηνών περίπου ημίαιμο λαμπραντόρ .Υγιέστατος και ήρεμος θα φτάσει τα 30 κιλά μεγαλώνοντας.

Ο Μάφιν Ο Μάφιν είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένος.

Ο Καραμέλος Ο Καραμέλος είναι ημίαιμο τσόου τσόουμε λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένος.

Η Τόφφυ είναι ημίαιμο τσόου τσόου με λυκόσκυλο 5 μηνών περίπου. Είναι ήρεμο κουτάβι , του αρέσουν τα παιχνίδια και θα φτάσει τα 25 κιλά μεγαλώνοντας. Εμβολιασμένη.

Η Κίρκη είναι ημίαιμοντόπερμαν 41 έτους περίπου. Είναι στειρωμένη εμβολιασμένη και ιδανική για οικογένεια. Εξαιρετικά φιλική με άλλα ζώα . 

Ο Περικλής εγκαταλείφθηκε όταν τον βαρέθηκαν. Πρόκειται για ένα πολύ φιλικό σκύλο 2 ετών περίπου απόλυτα υγιής και πολύ τρυφερός. Ο Περικλής ψάχνει το παντοτινό του σπίτι. Είναι ημίαιμο λυκόσκυλο και θα δοθεί εμβολιασμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας. 

Ο Μάρκος είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας, υπάκουος, φιλικός και έχει περάσει πάρα πολλά. Είναι κοινωνικός, περίπου 4 χρόνων και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε χώρο φιλοξενίας. Αναζητούμε ένα σπιτάκι που θα μπορεί να ζήσει επιτέλους ευτυχισμένος. Θα δοθεί εμβολιασμένος και στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας. Τηλ. επικοινωνίας 6973741700

Νεδα Ημίαιμη κουταβίτσα 5 μηνών περίπου. Δείχνει σημάδια φύλακα και είναι πολύ συνεργάσιμη.

 
 

2016 © Copyright ΜΕΡΙΜΝΩ || Development AdTech